Considerations To Know About سئو تکنیکال

در سالیان ابتدایی رقابت گوگل و یاهو و بینگ و دیگر موتور جستجوها چندین الگوریتم ساده وجود داشت اما به مرور الگوریتم ها تکمیل و پیچیده تر شدند و برای راحتی کاربران و رسیدن به نتایج دقیق و معتبر تغییرات زیادی داشتند،و ما بیشتر در باره الگوریتم های گوگل صحبت میکنیم، الگوریتم های گوگل مجموعه از دستورالعمل ها و قانون های وضع شده توسط گوگل هستند که دائما در حال بهبود و تغییر هستند و مهمترین هدف از بروزرسانی و بهبود آنها ارائه بهترین نتایج جستجو به کاربران وب است.

این روش نمونه بارز ضرب المثل “یکی به نعل میزنه یکی به میخ” محسوب می‌شود. در این روش شما بخشی از سئو کلاه سیاه کمک می‌گیرید و بخشی از سئو کلاه سفید.

در این بخش یاد می‌گیریم که چطور با سئو فنی، رتبه وب‌سایت در موتورهای جستجو را بهتر کنیم. بهبود رتبه وب‌سایت به بعضی عوامل در سئو داخلی و سئو خارجی نیز مرتبط است.

همچنین هنگامی که صفحه سایت شما در مرورگر باز می‌شود، محتویات این تگ روی مرورگر نقش می‌بندد.

) بسپارید و خودتان هم در این مسیر تا جای ممکن آنها را همراهی کنید.

بر اساس اعلامیه رسمی گوگل، یکی از فاکتورهای مهم سئو تکنیکال، طبقه‌بندی و ساختار سایت است.

البته ممکن است آموزش سئو تکنیکال سایت قسمت‌های دیگری نیز مانند تاریخ، ستاره رتبه‌بندی و تصویر نیز افزوده شوند.

در نتیجه این محتوا به افراد بسیار کمی نمایش داده می‌شود. بدون در نظر گرفتن معیارهای سئو تکنیکال، موتورهای جستجو نمی‌توانند محتوای شما را به خوبی درک کنند.

چنانجه یک وب‌سایت از لحاظ تکنیکال قوی باشد، گوگل به راحتی می‌تواند صفحات سایت را خزش کند، ایندکس کند و ساختار سایت را درک کند. در نتیجه سایت ما رتبه‌های بهتری در گوگل خواهد گرفت.

با این ابزارها میتوانید سرعت لود سایت، تجربه کاربری و سایرمشکلات و عوامل فنی را بهینه کنید و نهایتا عملکرد سایتتان را بهبود بخشید

برای مثال، کدها در صفحه اول مجموعه محتوای یک وب‌سایت به شکل زیر نوشته می‌شوند:

بنابراین از طریق این فایل‌ها می‌توانید متوجه شوید که چه محتوایی در چه ساعتی کراول شده است. این اطلاعات به شما در بررسی بودجه محتوا و موانع احتمالی ایندکس شدن توسط ربات‌های مختلف کمک می‌کند.

بعد از نصب این پلاگین و فعال‌سازی امکانات آن؛ سرعت سایت شما به طور باورنکردنی افزایش میابد.

این تگ به ربات‌های گوگل می‌گوید که صفحه را ایندکس نکرده و در واقع در صفحه نتایج گوگل به کاربران نمایش ندهد. در نتیجه صفحه همچنان در سایت شما برای کاربران در دسترس است، اما ترافیک ارگانیکی برایتان نخواهد داشت.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *